FREESTYLE ZIJN WIJ……..AANGENAAM!

Jacqueline Zekveld
Samen met Charlotte verzorgt zij de lead zang van de band. Altijd enthousiast, een zuivere stem met een sterke voorkeur voor lekkere dampende soul en funk muziek.

Charlotte Laurense
Met Jacqueline neemt zij samen de lead zang voor haar rekening. Met haar humor en een hoog entertainment gehalte weet zij het publiek te pakken met haar energie!

Beerend Hierck
Met zijn vingervlugheid en muzikale finesse brengt Beerend een unieke dimensie aan onze muziek die je recht in het hart zal raken.

Ben Meijer
Gitarist en terug naar zijn soul roots. Als Nile Rodgers het ritme vasthouden, herhalen, en los in de solo’s. Lekkere “gitaar riffs” om te dansen op de toppen van de grooves.

Marc van Kreij
Op zijn Fender Bass, een bassist pur sang. Duidelijk aanwezig, “fresh” en “funky”, en verzorgt het muzikale fundament. Legt de “groove” op de juiste plaats in het hart van de muziek.

Gerard Beelen
Drummer, energiek en gedreven. Vormt samen met Marc het ritmische krachtteam van de band. Vier tellen vooraf en knallen met het repertoire, let’s party!

Henk de Vries
Van trompet overgestapt op de alt en tenor saxofoon. Gaat helemaal los in de medley’s en neemt veel solo’s voor zijn rekening. Gaat geen muzikale uitdaging uit de weg.

Pieter Rewijk
Trombonist en met veel bekende artiesten gespeeld.
Verzorgt de blazersarrangementen en kenmerkt zich door strakke accenten en lange uithalen, “Soul met de capital S”.

Bonnie Bus

Bonnie’s passie voor de trompet begon al op jonge leeftijd en heeft zich ontwikkeld tot een indrukwekkende vaardigheid. Of het nu gaat om krachtige uithalen of zachte, subtiele tonen, Bonnie beheerst het instrument op een manier die het publiek betovert en in vervoering brengt.